"Waar het avontuur start"

Nether waar het vuur altijd is op Tikicraft

The Nether

De onderwereld van Minecraft...

The Nether is een wereld waar monsters, lava en vuur je ergste vijanden zijn. Let op voor de rondvliegende Ghasts die je willen doden met vuurballen en blijf zeker vrienden met die zombievarkens want anders doden ze jou ook. The Nether is een oneindige wereld maar dan zonder enig daglicht. Ga je dood in The Nether? Dan wordt je weer tot levend gewekt in de Steden wereld van Tikicraft. The Nether is alleen te bereiken via een Nether portaal die je zelf kan maken door middel van een aansteker en enkele blokken obsidiaan. Durf jij naar The Nether gaan? Slopen in The Nether is toegestaan!

Server IP: play.tikicraft.nl

Survivalen

Overleef jij het in The Nether...?

Survivalen op Tikicraft kan je echt ervaren in de steden wereld wat de huidige wereld is van Tkicraft maar ook in The Nether. Het leven in hard in The Nether want alle monsters zijn bijna tegen je. Maar let ook op voor andere spelers die jou misschien willen doden! Je beschikt over zo weinig mogelijk middelen op Tikicraft zo dat het survival avontuur behouden blijft. Kan jij het overleven in The Nether? Slopen in The Nether is toegestaan!

Maak een portal

Dan heb je voor altijd toegang tot The Nether...

Om The Nether te kunnen betreden moet je beschikken over een Nether portaal. Je kan het portaal maken met een aansteker en 10 obsidiaan blokken. Wanneer je Nether portal is gemaakt, kan het avontuur echt beginnen.

Maak een portaal

Geen Minecraft?

Koop een Minecraft account voor toegang tot Tikicraft...

Minecraft is een sandbox game dat sinds 2007 is opgericht en nu al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. Het spel is gericht voor alle leeftijden, maar vooral de jongere generatie speelt dit spel. Een Minecraft account kopen kost meer dan 20 euro. Je beschikt dan over een Minecraft account die voor altijd geldig is. Je moet over een geldig Minecraft account beschikken om de server Tikicraft te kunnen spelen. Tikicraft is alleen te spelen via PC/MAC

Koop Minecraft vanaf €23,95