"Waar het avontuur start"

The End waar de wereld eindigt in Tikicraft

The End

Een wereld die je liever niet kent...

The End is een wereld waar monsters en the enderdraak je ergste vijanden zijn. The End is een oneindige wereld maar dan zonder enig daglicht en het zwart gat is dicht bij je. Ga je dood in The End? Dan wordt je weer tot levend gewekt in de Steden wereld van Tikicraft. The End is alleen te bereiken via één van de 3 portalen die te vinden zijn in de Steden wereld van Tikicraft. Als je een portaal ontdekt, hou hem dan best geheim! Durf jij naar The End gaan en de The Enderdraak te verslaan? Slopen in The End is toegestaan!

Server IP: play.tikicraft.nl

Survivalen

Overleef jij het in The End...?

Survivalen op Tikicraft kan je echt ervaren in de steden wereld wat de huidige wereld is van Tkicraft maar ook in The End. Het leven in hard in The Nether want alle monsters zijn bijna tegen je. Maar let ook op voor andere spelers die jou misschien willen doden! Je beschikt over zo weinig mogelijk middelen op Tikicraft zo dat het survival avontuur behouden blijft in alle werelden. Kan jij het overleven in The End? Ik denk het niet. Slopen in The End toegestaan!

Vind de End portaal

Er zijn er maar 3 over de hele steden wereld...

Om The End te kunnen betreden moet je opzoek gaan naar één van de 3 portalen die verstopt zijn onder de grond van de Steden wereld. Wanneer je een End portaal vind, is het tijd om de Enderdraak te gaan verslaan. We geven je een tip, vertel nooit waar je de End portaal hebt gevonden, want hij is erg zeldzaam. Vraag er misschien wat tiks voor?!

Meer over End portaal

Versla de Enderdraak

En bemachtig het machtigste item van Tikicraft...

Om echt toegang te hebben tot heel The End, moet je eerst de Enderdraak verslaan. De kwaadaardige Enderdraak, is niet zomaar te verslaan want hij is super sterk! Je zult hulp nodig hebben van je vrienden om hem te kunnen verslaan. Wanneer de Enderdraak is verslagen bemachtig je het machtigste item van Tikicraft, het Drakenei. Het Drakenei is zoveel tiks waard dat je hem verkopen voor misschien wel een paar duizend tiks!

Meer over de Enderdraak

Geen Minecraft?

Koop een Minecraft account voor toegang tot Tikicraft...

Minecraft is een sandbox game dat sinds 2007 is opgericht en nu al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. Het spel is gericht voor alle leeftijden, maar vooral de jongere generatie speelt dit spel. Een Minecraft account kopen kost meer dan 20 euro. Je beschikt dan over een Minecraft account die voor altijd geldig is. Je moet over een geldig Minecraft account beschikken om de server Tikicraft te kunnen spelen. Tikicraft is alleen te spelen via PC/MAC

Koop Minecraft vanaf €23,95