"Waar het avontuur start"

Vind jij de tempel op Tikicraft?

Zoek de tempel

En win aan 800 tiks...

Een spel dat niet moeilijk is om te begrijpen maar wel erg moeilijk is om te vinden! Zo staat er in de Steden wereld, de huidige wereld van Tikicraft een kleine tempel verborgen. In die tempel staat een kist die jij heel graag zou willen. Want je kan een bedrag aan tiks winnen! Wat moet je doen? Je moet hem gaan zoeken in de Steden wereld en wie hem als eerste heeft gevonden die wint de game! Heel erg veel succes!

Server IP: play.tikicraft.nl

Zoek de tempel

Maar hoe moet ik hem gaan zoeken...?

In de Steden wereld van Tikicraft, staat een kleine tempel ergens in de wereld. Hoe de tempel eruit ziet en waar hij staat kan je vinden op de afbeelding hier onderaan. In de kist ligt een boek die je zeker nodig gaat hebben. Wie als eerst het boek in de tempel heeft gevonden maakt kans op een bedrag aan tiks. Dat boek moet je bijhouden tot Toonh online komt op Tikicraft. Zeg dat je het boek hebt gevonden en geef het vervolgens aan Toonh. Dan zullen de winnende tiks naar je worden overgeschreven. We geven geen cordinaten weg, tips of iets anders. Je zult het moeten doen met de onderstaande afbeelding. Heel veel succes gewenst!

Locatie van de tempel

De tempel is nog niet gevonden

Geen Minecraft?

Koop een Minecraft account voor toegang tot Tikicraft...

Minecraft is een sandbox game dat sinds 2007 is opgericht en nu al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. Het spel is gericht voor alle leeftijden, maar vooral de jongere generatie speelt dit spel. Een Minecraft account kopen kost meer dan 20 euro. Je beschikt dan over een Minecraft account die voor altijd geldig is. Je moet over een geldig Minecraft account beschikken om de server Tikicraft te kunnen spelen. Tikicraft is alleen te spelen via PC/MAC

Koop Minecraft vanaf €23,95