"Waar het avontuur start"

Steden wereld het grootste virtueel gebied

Steden wereld

De huidige wereld van Tikicraft...

De Steden wereld, is de huidige wereld van Tikicraft en waar iedereen speelt. Sommige spelers wonen in de wildernis waar je mag slopen en sommige wonen in steden waar slopen niet mag. In de steden wereld is er super veel te ontdekken! Denk maar aan de oneindige wereld, dorpen, steden, verlaten huizen, bossen, bergen en noem maar op. Maar let op in de Steden wereld kan het er ook moeilijk aan toe gaan. Zo zijn er spelers die andere mensen bestelen, doden en griefen in de wildernis. Dus let goed op wie je naar je toe teleporteert! De grotten zitten vol monsters zoals zombies, spinnen, slimes en veel meer. De Steden wereld is jouw wereld!

Server IP: play.tikicraft.nl

Survivalen

Overleef jij het in de wildernis...?

Survivalen op Tikicraft kan je echt ervaren in de steden wereld wat de huidige wereld is van Tikicraft, dit gebied heet de wildernis. In de wildernis mag slopen, stelen, vallen maken... eigenlijk alles op enkele regels na natuurlijk. Zo moeten bomen bijvoorbeeld helemaal omgekapt worden, want vliegende bomen bestaan niet. De tips die wij je meegeven als je in de wildernis wilt gaan wonen: ga ver wonen van het begintpunt (spawn), maak je huis bijvoorbeeld met ovens of kisten, bouw diep onder de grond zo dat spelers je huis niet ontdekken, teleporteer niemand naar je woning want anders kunnen ze een home plaatsen en bescherm zeker jezelf!

Bekijk de voorwaarden

Steden

Begin je eigen stad of ga er in een wonen...

In de Steden wereld van Tikicraft bevinden zich er ook steden die opgericht zijn door spelers. Een stad oprichten kost 2500 tiks en je moet een dagelijkse tax geven aan Tikicraft zo dat je stad niet failliet gaat. In stedengebied is het verboden om te slopen en mensen te bestelen. Dus let goed op wat je doet in een stad. Om in een stad te gaan wonen bekijk je eerst de steden die er zijn met het commando /t list. Daarna kan je keuze maken in welke stad je gaat wonen. Om een inwoner te worden moet je eerst toestemming vragen aan de burgemeester van de stad waar jij wilt gaan wonen. Teleporteren kan met het commando /t spawn naamstad.

Bekijk de voorwaarden

Winkel oprichten

En verkoop je spullen aan spelers...

Je eigen winkel oprichten in de Steden wereld kan heel makkelijk. Wat je nodig hebt is een kist en een bord! Zo kunnen mensen spullen van je kopen die in de kist zitten voor een bepaald tiks bedrag. Zo kan je aan tiks komen om rijker te worden op Tikicraft. Er is in het beginpunt (spawn) van de stedenwereld ook een Officiele winkel te vinden. Hier kan je bepaalde grondstoffen zoals diamanten en goud verkopen aan ons om aan tiks te komen. Om te weten hoe je een winkel opricht klik dan op de button voor meer informatie.

Leer een winkel oprichten

Heilig worden

Je kan dan veel meer in de steden wereld...

Wil je spullen kunnen repareren door een simpel commando, kleuren gebruiken op een bord, de regen uitzetten, mensen naar je toe laten teleporteren? Koop dan de rang heilig voor maar €4,99 per maand. Je ontvangt bij het aankopen van Heilig ook een bedrag aan tiks die je kan gebruiken om bijvoorbeeld een stad op te richten.

Koop nu heilig

Geen Minecraft?

Koop een Minecraft account voor toegang tot Tikicraft...

Minecraft is een sandbox game dat sinds 2007 is opgericht en nu al meer dan 10 miljoen exemplaren heeft verkocht. Het spel is gericht voor alle leeftijden, maar vooral de jongere generatie speelt dit spel. Een Minecraft account kopen kost meer dan 20 euro. Je beschikt dan over een Minecraft account die voor altijd geldig is. Je moet over een geldig Minecraft account beschikken om de server Tikicraft te kunnen spelen. Tikicraft is alleen te spelen via PC/MAC

Koop Minecraft vanaf €23,95