"Waar het avontuur start"

Discord de beste chatapp voor Tikicraft

Discord

Chatten en praten in een gesloten omgeving...

Discord is een programma dat je kan vergelijken met Skype, Teamspeak en Ventrilo. Alleen, Discord is echt bedoeld voor de gamers en daarom heeft Tikicraft een eigen Discord server opgericht. Alle spelers van Tikicraft kunnen zich aansluiten bij de Discord server van Tikicraft. Steden die meer dan 10 inwoners hebben krijgen ook een speciale channel toegewezen. Zo kunnen bewoners tegen elkaar snel praten en chatten op Discord. Discord is helemaal gratis.

Een gecontroleerde omgeving...

Moderators en eigenaren van Tikicraft houden ook een oogje in het zeil wat er gebeurd op Discord. De gedragregels zijn hier van kracht en leef ze ook na. Wie zich niet gedraagt op het Discord server van Tikicraft wordt verbannen uit de Discord server. Bekijk rechts wie er op dit moment online is op Discord.

Ga naar Discord

Chat en praat met spelers

In verschillende channels...

Op Discord kan je in een gesloten omgeving praten en chatten met andere spelers van Tikicraft. Zo zijn er verschillende channels waar je kan praten en chatten. Maar moderators en eigenaren houden een oogje zeil in alle channels of iedereen zich wel gedraagt. Zo niet dan wordt je verbannen van ons Discord server.

Ga naar Discord

Platformen

Op mobiel, pc en tablet...

Discord is overal! Zo is er een applicatie van Discord in de IOS en Google Play store. Ook kan je een client downloaden van Discord voor op je computer. Maar wil je helemaal niets installeren? Dan kan je gewoon gebruiken maken van hun web-browser. Klik op de button om te zien op welke platformen Discord is.

Download Discord

Discord rang

Vanaf meer dan 1 maand heilig...

Wanneer je heilig bent langer dan 1 maand, ontvang je een speciale rang op Discord die je voor altijd blijf houden. Hiermee kan je praten en chatten in een apart channel dat alleen is voor mensen die deze rang hebben. Ook wordt er van je gezicht een speciale emoticon gemaakt die iedereen kan gebruiken op Discord! Hoe geweldig is dat wel niet!

Koop heilig